Veelgestelde vragen

Hoe snel kan ik mijn order verwachten?

We verzenden binnengekomen orders altijd binnen 2 werkdagen. Onze vaste verzendmomenten zijn op maandagochtend en donderdagochtend. Normaal gesproken worden alle orders binnen één dag na verzending uitgeleverd. Je kunt dus altijd binnen 3-4 werkdagen verder met bouwen.

Ik ben een onderdeel vergeten te bestellen, kan ik deze nog toevoegen?

In dit geval adviseren we een nieuwe order te plaatsen en bij het afrekenen voor de verzendmethode ‘afhalen in Marum’ te kiezen, je betaald in dat geval slechts €1,00 handlingkosten, welke tevens voor het samenvoegen van de orders zijn. We kunnen toevoegingsverzoeken via de mail helaas niet verwerken.

Kan ik mijn order tijdens de verzending volgen?

Afhankelijk van de door jou gekozen verzendmethode is een order te volgen tijdens de transport. Kies in dat geval voor een pakketzending of een brief+verzekering.

Hoe kan ik een order betalen?

We bieden tijdens het afrekenen verschillende betaalmethodes aan. Je kunt kiezen voor iDeal, Paypal, Sofort Banking of Bancontact. We maken gebruik van de betaalprovider Mollie voor het verwerken van je betaling om de veiligheid van het betaalsysteem te waarborgen.

Reviews

Snelle levering en goede service!
Marinus De Jong
Snelle levering goed verzorgt
Wiebe Dijkstra
Toppie
Ed van der Molen
Er ontbreekt iets in mijn levering, wat kan ik doen?

Los van het feit dat wij fouten in het picken van de orders met man en macht proberen te voorkomen blijft het natuurlijk mensenwerk. Daarin kan soms een telfoutje sluipen. Je kunt het beste een mailtje sturen naar [email protected] met de afwijkingen in je order. Vermeld daarbij duidelijk het ordernummer en de gevonden afwijking. We doen er alles aan om te zorgen voor een spoedige oplossing. Je ontvangt uiterlijk binnen 2 werkdagen bericht van ons.

Hebben jullie een fysieke winkel waar ik mijn onderdelen kan uitzoeken?

We bewaren onze onderdelen in magazijnbakken om te voorkomen dat zonlicht de kleur kan aantasten. Om die reden is het niet mogelijk om ter plekke je onderdelen bij elkaar te zoeken. Je kunt uiteraard wel je order ophalen bij ons in de winkel. Je kunt die optie vinden bij het afrekenen van je bestelling. Je betaalt voor afhalen slechts €1,00 handlingskosten.

Antwoord niet gevonden?

Schroom niet ons te mailen met je vraag. Ons team zit voor je klaar om je vraag te beantwoorden.

0
    Winkelwagen is leegTerug naar winkel
    WhatsApp icon