LEGO® relatiegeschenken

Vandaag de dag is LEGO® meer dan een speelgoedartikel. Het merk leent zich erg goed voor reclame-uitingen, modellenontwerp, maquettes en nog veel meer.

Bent u op zoek naar een creatieve manier om relatiegeschenken aan uw klanten te geven? Of bent u op zoek naar een manier om uw bedrijf of merk te promoten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Met LEGO® heeft u een veelzijdig promotiemateriaal dat geschikt is voor elke doelgroep.

Wij ontwerpen en leveren op maat gemaakte LEGO® sets op elk schaalniveau.

Ontwerpen

We ontwerpen aan de hand van jouw wensen een volledig 3D model.

Renderen

We genereren professionele afbeeldingen van het ontwerp

Onderdelen verzamelen

We picken alle onderdelen uit ons magazijn

Verpakken

We ontwerpen naar indien gewenst een bedrukte doos

Bouwen

Het bouwen kan beginnen!

Digitaal ontwerp

Onze ontwerpers maken gebruik van geavanceerde digitale ontwerptools om uw ideeën te vertalen naar een 3D-model van jouw gepersonaliseerde LEGO®-set. Dit stelt je in staat om het ontwerp volledig aan te laten passen aan uw wensen en het resultaat te bekijken we beginnen aan het verzamelen van onderdelen.

De mogelijkheden qua ontwerp zijn eindeloos. We kunnen bedijfspanden, machines of voertuigen op schaal nabouwen of bijvoorbeeld een logo. Onze LEGO®-ontwerpers kunnen uw visie omzetten in een volledig gepersonaliseerde LEGO®-set of model. Onze ontwerpen zijn gebaseerd op uw wensen en ideeën, zodat het LEGO®-set helemaal van u is.

We houden in het ontwerp rekening met de beschikbaarheid en de marktprijs van onderdelen. We hebben zeer uitgebreide kennis van de markt om te zorgen dat het set zo betaalbaar mogelijk blijft wat betreft onderdeelkosten.

Renderen

We zorgen ervoor dat u het maximale uit het ontwerp kunt halen. Nadat het ontwerp is goedgekeurd, genereren wij een reeks professionele afbeeldingen van het ontwerp. Deze afbeeldingen kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het maken van bouwinstructies of het ontwerpen van het doosje van de set.

Orders verzamelen

Nadat het ontwerp en de renders klaar zijn, zorgen we er voor dat alle onderdelen uit het model gepickt worden. We hebben een grote voorraad van 1,8 miljoen onderdelen in ons magazijn, wat betekent dat wij de meeste sets snel kunnen samenstellen.

Mochten er onderdelen uit ons magazijn niet leverbaar zijn, kunnen we altijd elders de onderdelen inkopen. We hebben hiervoor veel partners in binnen -en buitenland.

Verpakken

Bij onze ontwerpservice gaan we verder dan alleen het ontwerpen en samenstellen van gepersonaliseerde sets. We bieden ook de mogelijkheid om een op maat gemaakte bedrukte doos toe te voegen. De dozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kwaliteiten, zodat u het perfecte formaat en ontwerp kunt kiezen voor uw set. Op die manier kun je de beste prijs-kwaliteitsverhouding kiezen voor het model of zet.

Onze ontwerpers helpen u bij het creëren van het ontwerp voor de doos, zodat het perfect aansluit bij uw gepersonaliseerde LEGO®-set of model. In het ontwerp kunnen we de gemaakte renders verwerken, een achtergrond toevoegen en bedrijfslogo’s toevoegen, kortom alles om te zorgen dat het eindresultaat aansluit bij uw behoeften en wensen.

Bouwen

Wanneer alle onderdelen voor uw custom LEGO®-set verzameld zijn, kan het bouwen beginnen! Wij weten als geen ander hoeveel plezier het bouwen van LEGO® kan geven en we willen ervoor zorgen dat uw bouwervaring soepel en stressvrij verloopt.

Hoewel de kans klein is dat er een onderdeel ontbreekt, begrijpen we dat dit vervelend kan zijn. Als dit toch het geval is, hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze after-sales service is erop gericht om eventuele ontbrekende onderdelen snel en gemakkelijk te vervangen, zodat u zonder vertraging verder kunt met het bouwen van uw set.

Dus pak de bouwinstructies erbij en geniet van de bouwervaring! En als er onverhoopt iets misgaat, dan staan wij voor je klaar om te zorgen dat u snel verder kunt bouwen.

Review

Ik heb onlangs een custom Lego® set door Steentjeswereld laten ontwerpen en ik ben absoluut enthousiast over het hele proces!

De communicatie met de ontwerper is perfect en ze zijn erg flexibel om het set perfect naar wens te laten ontwerpen.  

Ik raad Steentjeswereld zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een custom Lego set. Ze hebben een geweldige selectie aan stenen, kleuren en designs, en de klantenservice is top!

Grote volumes

Verkoop van Lego® onderdelen in grote oplages (200-5000 stenen van één soort)

Maquettes

Ontdek de wereld in het klein en laat uw project ontwikkelen in Lego® steentjes

Custom ontwerp

Volledig ontwerp van bedrijfspanden, auto’s, bedrijfslogo’s in Lego® onderdelen.

Relatiegeschenken

Niets is zo origineel als een relatiegeschenk in de vorm van Lego® onderdelen.

Grote volumes

We bieden een breed scala aan LEGO® onderdelen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Of u nu een verzameling aan het opbouwen bent of stenen zoekt voor een specifiek bouwwerk, wij hebben precies wat u nodig hebt. We bieden in bulk alleen nieuwe LEGO® stenen aan, dus u bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

We bieden vaak kortingen aan voor grote bestellingen, zodat u kosten kunt besparen. Onze klantenservice is uitstekend en goed bereikbaar. Als u vragen hebt over een product of een bestelling, staanonze medewerkers klaar om je te helpen.

U hebt als zakelijke klant de mogelijkheid om op factuur te bestellen, voor nieuwe klanten hanteren we een aanbetaling.

We verzenden dagelijks honderden zendingen wereldwijd, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over een correcte levering.

We offreren bij een minimaal aantal van 200 stenen van elk soort met een minimum van 1000 bouwstenen in totaal.

Maquettes

We staan bekend om onze jarenlange ervaring met het ontwerpen van maquettes met LEGO®stenen. Of het nu gaat om een klein model of een groot ontwerp, wij kunnen u helpen bij het ontwerpen van uw unieke Lego maquettes.

Ons team van professionele ontwerpers heeft de kennis en ervaring om ieder idee te verwezenlijken. We gebruiken de beste technieken om ervoor te zorgen dat u een hoogwaardig ontwerp krijgt dat exact is wat u voor ogen hebt.

We houden bij het ontwerpen nauwlettend rekening met uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Bovendien werken wij samen met een select team de best passende onderdelen selecteren voor het model.

We bieden u de mogelijkheid om verschillende maquettes te laten ontwerpen, zodat u uw eigen unieke collectie kunt samenstellen.

Wij ontwerpen en leveren maquettes van 35×35 cm tot 200×300 cm.

De gemiddelde looptijd van een ontwerp van scratch tot levering is gemiddeld 2-6 maanden, afhankelijk van de grootte.

We maken graag een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen.

Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die je kan helpen met LEGO® maquettes laten ontwerpen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droom!

Custom ontwerp

Met een team van 25 ontwerpers kunnen we alles ontwerpen van Lego® stenen wat u wenst. Van bedrijfspanden en grote landschappen tot auto’s in elk gewenst formaat. We maken vrijblijvend een offerte aan de hand van uw wensen. Hoe vollediger u bent in de aanvraag, des te beter kunnen wij de kosten calculeren.

 

Custom sets

Een custom set uitbrengen om te verdelen onder relaties, medewerkers of voor de commerciële verkoop?

Wij bieden naast onze ontwerpmogelijkheden ook de mogelijkheid om een bouwinstructie en een doos te laten ontwerpen.

Relatiegeschenken

Bij Steentjeswereld bieden wij u de mogelijkheid om unieke en persoonlijke relatiegeschenken van LEGO® te laten ontwerpen. Onze LEGO®-ontwerpers zullen samen met u een ontwerp maken dat helemaal aansluit bij de persoon aan wie je het geschenk geeft. Zo kun je een uniek ontwerp maken dat perfect aansluit bij de persoonlijkheid van degene die het geschenk ontvangt.

We hebben diverse bedrijven geholpen bij het creëren en realiseren van een creatief relatiegeschenk.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van het ontwerpen van LEGO®geschenken weten we precies hoe we uw ideeën en wensen kunnen omzetten in een origineel LEGO® cadeau.

Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.

0
    Winkelwagen is leegTerug naar winkel
    WhatsApp icon