LEGO® relatiegeschenken

Vandaag de dag is LEGO® meer dan een speelgoedartikel. Het merk leent zich erg goed voor reclame-uitingen, modellenontwerp, maquettes en nog veel meer.

Bent u op zoek naar een creatieve manier om relatiegeschenken aan uw klanten te geven? Of bent u op zoek naar een manier om uw bedrijf of merk te promoten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Met LEGO® heeft u een veelzijdig promotiemateriaal dat geschikt is voor elke doelgroep.

Wij ontwerpen en leveren op maat gemaakte LEGO® sets op elk schaalniveau.

Ontwerpen

We ontwerpen aan de hand van jouw wensen een volledig 3D model.

Renderen

We genereren professionele afbeeldingen van het ontwerp

Onderdelen verzamelen

We picken alle onderdelen uit ons magazijn

Verpakken

We ontwerpen naar indien gewenst een bedrukte doos

Bouwen

Het bouwen kan beginnen!

Digitaal ontwerp

Onze ontwerpers maken gebruik van geavanceerde digitale ontwerptools om uw ideeën te vertalen naar een 3D-model van jouw gepersonaliseerde LEGO®-set. Dit stelt je in staat om het ontwerp volledig aan te laten passen aan uw wensen en het resultaat te bekijken we beginnen aan het verzamelen van onderdelen.

De mogelijkheden qua ontwerp zijn eindeloos. We kunnen bedijfspanden, machines of voertuigen op schaal nabouwen of bijvoorbeeld een logo. Onze LEGO®-ontwerpers kunnen uw visie omzetten in een volledig gepersonaliseerde LEGO®-set of model. Onze ontwerpen zijn gebaseerd op uw wensen en ideeën, zodat het LEGO®-set helemaal van u is.

We houden in het ontwerp rekening met de beschikbaarheid en de marktprijs van onderdelen. We hebben zeer uitgebreide kennis van de markt om te zorgen dat het set zo betaalbaar mogelijk blijft wat betreft onderdeelkosten.

Renderen

We zorgen ervoor dat u het maximale uit het ontwerp kunt halen. Nadat het ontwerp is goedgekeurd, genereren wij een reeks professionele afbeeldingen van het ontwerp. Deze afbeeldingen kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het maken van bouwinstructies of het ontwerpen van het doosje van de set.

Orders verzamelen

Nadat het ontwerp en de renders klaar zijn, zorgen we er voor dat alle onderdelen uit het model gepickt worden. We hebben een grote voorraad van 1,8 miljoen onderdelen in ons magazijn, wat betekent dat wij de meeste sets snel kunnen samenstellen.

Mochten er onderdelen uit ons magazijn niet leverbaar zijn, kunnen we altijd elders de onderdelen inkopen. We hebben hiervoor veel partners in binnen -en buitenland.

Verpakken

Bij onze ontwerpservice gaan we verder dan alleen het ontwerpen en samenstellen van gepersonaliseerde sets. We bieden ook de mogelijkheid om een op maat gemaakte bedrukte doos toe te voegen. De dozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kwaliteiten, zodat u het perfecte formaat en ontwerp kunt kiezen voor uw set. Op die manier kun je de beste prijs-kwaliteitsverhouding kiezen voor het model of set.

Onze ontwerpers helpen u bij het creëren van het ontwerp voor de doos, zodat het perfect aansluit bij uw gepersonaliseerde LEGO®-set of model. In het ontwerp kunnen we de gemaakte renders verwerken, een achtergrond toevoegen en bedrijfslogo’s toevoegen, kortom alles om te zorgen dat het eindresultaat aansluit bij uw behoeften en wensen.

Bouwen

Wanneer alle onderdelen voor uw custom LEGO®-set verzameld zijn, kan het bouwen beginnen! Wij weten als geen ander hoeveel plezier het bouwen van LEGO® kan geven en we willen ervoor zorgen dat uw bouwervaring soepel en stressvrij verloopt.

Hoewel de kans klein is dat er een onderdeel ontbreekt, begrijpen we dat dit vervelend kan zijn. Als dit toch het geval is, hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze after-sales service is erop gericht om eventuele ontbrekende onderdelen snel en gemakkelijk te vervangen, zodat u zonder vertraging verder kunt met het bouwen van uw set.

Dus pak de bouwinstructies erbij en geniet van de bouwervaring! En als er onverhoopt iets misgaat, dan staan wij voor je klaar om te zorgen dat u snel verder kunt bouwen.

“Schakel snel en direct met onze creatieve ontwerpers”

0
    Winkelwagen is leegTerug naar winkel
    WhatsApp icon