Over ons

Wie zijn wij, waar komen we vandaan en wat drijft ons LEGO® aan te bieden?
Ontdek het hieronder.

Ontstaan

Hoe is het allemaal begonnen?

Groei

Waar komen we vandaan en waar staan we vandaag?

Ons team

Leer onze enthousiaste medewerkers kennen.

Ons magazijn

Ontdek hoe we alle LEGO® items opbergen

Missie en doel

Welk doel streven we na?

Zolderkamer

LEGO® is voor eigenaar Mennard een uit de hand gelopen hobby. Vanaf de zolderkamer ontwierp hij al op jonge leeftijd allerlei bouwwerken. De onderdelen die hij niet meer nodig had bood hij aan op marktplaats.

Mennard ontdekte dat er veel mensen op zoek waren naar bepaalde soorten stenen. Bijvoorbeeld dakpannen, tegels of bouwplaten.

Er was steeds minder tijd voor ontwerpen en steeds meer tijd om extra onderdelen in te kopen en zo nog meer te kunnen verkopen.

Rechts enkele foto’s uit 2012 van de befaamde zolderkamer.

Vrijmarkt

De collectie groeide en op koningsdag (destijds koninginnedag) was Mennard samen met zijn broertje te vinden op de vrijmarkt in Groningen.

Vanwege het jaarlijks terugkeren kwamen mensen vaak met hele lijstjes naar de markt op zoek naar die ene kraam.

Doordat de kraam altijd veel bekijks trok werden leden van de hele familie ingezet om alle transacties te kunnen verwerken.

Magazijn in Marum

Toen de zolderkamer te klein werd hebben we ons magazijn verplaatst naar Marum. In een schuur van 50 M² hebben we het maar liefst 2 jaar uitgehouden.

Ook daar groeiden we dus snel uit ons jasje.

Na een zoektocht van meerdere maanden hebben we inmiddels een winkelpand van 135M² gevuld met al onze onderdelen en sets.

Vanuit hier verzenden we wekelijks honderden orders wereldwijd.

Benieuwd hoe we dit hebben georganiseerd? Ontdek het hieronder.

Groei

Hoe zijn we in 10 jaar tijd van 20 onderdelen naar 2 miljoen onderdelen gegaan? Door in te kopen, heel veel in te kopen.

We houden niet van stilzitten en we willen zoveel mogelijk klanten kunnen helpen aan missende LEGO® onderdelen en minifiguren.

We kopen onze onderdelen wereldwijd in om te zorgen dat we jou het beste kunnen helpen.

 

Onze medewerkers

In de afgelopen jaren zijn we niet alleen in aantal onderdelen gegroeid, maar ook in personeelsleden.

Inmiddels runnen we met oprichter Mennard voorop dit bedrijf waarin we wekelijks honderden mensen blij maken met LEGO® blokjes en sets.

We hebben momenteel 10 medewerkers in dienst en korte lijntjes met tientallen ontwerpers die voor ons custom ontwerp aanbieden. Op die manier kunnen we een totaalpakket leveren vanuit Steentjeswereld.

We zijn doorlopend op zoek naar nieuw talent en hebben werkzaamheden overdag, maar ook ‘s avonds en in het weekend.

 

Ons magazijn

Onze werkwijze bestaat uit een tot in de puntjes uitgedacht voorraad -en ordersysteem die ervoor zorgt dat we efficiënt en snel orders kunnen verwerken.

Wellicht heb je al gemerkt dat we niet alleen om onze eigen website verkopen, maar ook op Bol.com, Brickscout, Bricklink, Brickowl en Ebay. Gelukkig ben en blijf je op onze eigen site het goedkoopste uit, in verband met fees die we bij andere platforms moeten afdragen.

Om te zorgen dat alle voorraden goed gekoppeld zijn is ons magazijn slim ingericht en erg overzichtelijk.

Benieuwd hoe dat in de praktijk werkt, zie hieronder voor meer uitleg.

Missie en doel

Met LEGO® onderdelen moet gespeeld worden, dat moet niet stil liggen. Daarom streven we in ons magazijn naar een zo snel mogelijke omloopsnelheid van onderdelen. We slaan dus geen sets of onderdelen op om ze later tegen een exclusieve prijs te verkopen als ze niet meer gemaakt worden door de LEGO® groep. We proberen onze onderdelen zo scherp mogelijk aan te bieden zodat jij jouw onderdelen snel en goedkoop kunt vinden op onze site.

Een eerlijke en verantwoorde prijs

We bieden je een eerlijke marktprijs voor onze producten. We kijken dus niet naar wat we maximaal kunnen verdienen, maar naar het minimale waarvoor we de producten jou kunnen aanbieden.

Voor alle tijd die we als team in het bedrijf stoppen om te zorgen dat jij makkelijk en snel je onderdelen kunt vinden betalen we ons team een verantwoord loon. We vinden het ook belangrijk dat onze medewerkers gewaardeerd worden en een eerlijke vergoeding krijgen voor hun bijdrage.

0
    Winkelwagen is leegTerug naar winkel
    WhatsApp icon