Altijd op zoek naar nieuw talent!

Bekijk hieronder onze actuele vacatures

 

Welkom bij de meest creatieve werkplek van noord-Nederland

Stage 24-40 uur

Manager E-commerce (MBO)

Stage 32-40 uur

Commerciële economie (HBO)

STAGE

Manager E-commerce (MBO)

Organisatieomschrijving:

Steentjeswereld.nl verkoopt losse LEGO onderdelen, LEGO minifiguren en LEGO sets. Allemaal online op 7 verschillende verkoopplatformen zoals onze eigen site, maar ook via Bol.com, Ebay, Amazon, etc. We verwerken jaarlijks duizenden orders van klanten over de hele wereld. We zijn snelgroeiend, jong en vernieuwend. Zo bieden we sinds kort ook een ontwerptool voor klanten aan, zijn we bezig om meer aan bedrijven en instellingen te verkopen en kijken we of de verhuur van LEGO misschien binnen ons bedrijf past. We bestaan inmiddels zo’n 10 jaar en hebben in die tijd een hele snelle groei doorgemaakt. Wil jij je steentje bijdragen? Solliciteer direct!

Opleiding binnen de organisatie:

Je leert pas echt een vak in de praktijk, dat is onze ervaring met studenten. We hebben al veel jongeren een stap verder geholpen in hun carrière en een aantal daarvan zijn nog steeds vol enthousiasme bij ons werkzaam. We zijn een officieel erkend leerbedrijf en daar zijn we trots op. Want de jeugd heeft de toekomst!

Wordt jij enthousiast van E-commerce, klantcontact met klanten over de hele wereld, de hele dag bezig zijn met LEGO en het picken van orders uit ons magazijn, dan hebben we een match.

STAGE

Stage Commerciële economie (HBO)

Ontdek het vak in de praktijk

Bij Steentjeswereld heb je de mogelijkheid om op de meest creatieve werkplek te werken aan je toekomst.

We hebben een enthousiast team dat zowel particulier als zakelijke verkoopt, online en offline. Dit vraagt uiteraard om verschillende marketingcommunicatiecampagnes en verschillende online marketingstrategieën.

Als stagiair Commerciële economie denk je actief mee over de marketingcampagnes en onderzoek je welke markten en kansen mogelijk interessant voor onze organisatie kunnen zijn.

Je wordt direct betrokken bij onze online marktingplanning en krijgt de mogelijkheid hier een actieve bijdrage bij de leveren.

Bij een sterk groeiend bedrijf als Steentjeswereld denken we steeds 2 stappen vooruit. Zie jij het zitten om tussen 1,8 miljoen LEGO® met ons mee te denken over de toekomst. Solliciteer dan direct!

0
    Winkelwagen is leegTerug naar winkel
    WhatsApp icon