Altijd op zoek naar nieuw talent!

Bekijk hieronder onze actuele vacatures

 

Welkom bij de meest creatieve werkplek van noord-Nederland

Vacature 20-36 uur

Allround verkoopmedewerker

Stage 24-40 uur

Manager E-commerce (MBO)

Stage 32-40 uur

Commerciële economie (HBO)

VACATURE

Allround verkoopmedewerker bij Steentjeswereld

Bij Steentjeswereld zijn we op zoek naar iemand die van zijn hobby zijn werk wil maken! We zoeken een echte LEGO® fanaat die andere hobbyisten wil helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Klinkt dit als jouw droombaan? Lees dan verder.

Als medewerker van Steentjeswereld doe je er alles aan om onze klanten aan de juiste onderdelen of minifiguren te helpen. Of dat nu telefonisch is, per mail of fysiek in de winkel, jij weet elke klant met je kennis makkelijk te helpen. Tussendoor geniet je van een lekkere bak koffie en klets je even bij met een paar collega’s die ook aanwezig zijn. Zodra er een nieuwe lichting onderdelen binnenkomt om geplaatst te worden schakel je direct door en zorg je dat alle onderdelen in de juiste bakjes terecht komen, jij bent daarvoor de aangewezen persoon, want je werk graag netjes en opgeruimd.

Zodra alles netjes weggewerkt is en je nog even een paar Lego® sets in de winkel hebt gespiegeld, tikt de klok alweer bijna 16:00 aan. Nog net op tijd om alle zendingen naar het postkantoor te brengen, zo kunnen jouw klanten morgen weer verder met hun bouwproject. Uiteraard bedanken klanten jouw door een paar dagen later een mooie foto van hun complete Millennium Falcon UCS te sturen.

Het team van pickers die in de avonden en weekenden de orders voor jou picken komt al bijna binnen, dus tijd om lekker naar huis te gaan en daar door te gaan met je eigen LEGO® bouwwerk.

We hebben een klik als je:

 • Helemaal gek bent op LEGO®, dat zijn wij namelijk ook
 • Communicatief vaardig bent, de klant moet je mails en je antwoorden aan de telefoon makkelijk kunnen lezen en begrijpen
 • Zelfstandig kunt werken, je wilt tijdens het bouwen toch ook liever lekker alleen gelaten worden?
 • 20-36 uur beschikbaar bent, uiteraard zijn we net zo creatief in het plannen van werkuren als hoe we met onderdelen bouwen.
 • bekend bent met een van de volgende begrippen: Bricklink, Rebrickable, Brickowl, item 3001,  MOC, AFOLs, Stud.io

Je past beter bij een ander bedrijf als je:

 • Het lastig vindt om prioriteiten te stellen, elke bouwer wil verder namelijk
 • Contact maken met mensen lastig vindt, jij bent namelijk het visitekaartje van onze winkel

Om ervoor te zorgen dat jij kan bouwen aan je toekomst bij ons, zit in ons bouwpakket:

 • Een marktconform loon afhankelijk van jouw kennis en ervaring tussen de €2.250 – €2.550 (obv 40 uur) al zijn we niet te beroerd er een steentje bovenop te doen als je ons naar een hoger niveau brengt.
 • Een van de meest creatieve werkplekken van Noord-Nederland
 • Gezellige collega’s die dezelfde hobby met jouw delen en graag helpen
 • Reiskostenvergoeding afhankelijk van je woonadres
 • Veel plezier voor jou -en alle klanten die je helpt

Draag jij graag je steentje bij aan ons team? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief te sturen naar: [email protected]

STAGE

Manager E-commerce (MBO)

Organisatieomschrijving:

Steentjeswereld.nl verkoopt losse LEGO onderdelen, LEGO minifiguren en LEGO sets. Allemaal online op 7 verschillende verkoopplatformen zoals onze eigen site, maar ook via Bol.com, Ebay, Amazon, etc. We verwerken jaarlijks duizenden orders van klanten over de hele wereld. We zijn snelgroeiend, jong en vernieuwend. Zo bieden we sinds kort ook een ontwerptool voor klanten aan, zijn we bezig om meer aan bedrijven en instellingen te verkopen en kijken we of de verhuur van LEGO misschien binnen ons bedrijf past. We bestaan inmiddels zo’n 10 jaar en hebben in die tijd een hele snelle groei doorgemaakt. Wil jij je steentje bijdragen? Solliciteer direct!

Opleiding binnen de organisatie:

Je leert pas echt een vak in de praktijk, dat is onze ervaring met studenten. We hebben al veel jongeren een stap verder geholpen in hun carrière en een aantal daarvan zijn nog steeds vol enthousiasme bij ons werkzaam. We zijn een officieel erkend leerbedrijf en daar zijn we trots op. Want de jeugd heeft de toekomst!

Wordt jij enthousiast van E-commerce, klantcontact met klanten over de hele wereld, de hele dag bezig zijn met LEGO en het picken van orders uit ons magazijn, dan hebben we een match.

STAGE

Stage Commerciële economie (HBO)

Ontdek het vak in de praktijk

Bij Steentjeswereld heb je de mogelijkheid om op de meest creatieve werkplek te werken aan je toekomst.

We hebben een enthousiast team dat zowel particulier als zakelijke verkoopt, online en offline. Dit vraagt uiteraard om verschillende marketingcommunicatiecampagnes en verschillende online marketingstrategieën.

Als stagiair Commerciële economie denk je actief mee over de marketingcampagnes en onderzoek je welke markten en kansen mogelijk interessant voor onze organisatie kunnen zijn.

Je wordt direct betrokken bij onze online marktingplanning en krijgt de mogelijkheid hier een actieve bijdrage bij de leveren.

Bij een sterk groeiend bedrijf als Steentjeswereld denken we steeds 2 stappen vooruit. Zie jij het zitten om tussen 1,8 miljoen LEGO® met ons mee te denken over de toekomst. Solliciteer dan direct!

0
  Winkelwagen is leegTerug naar winkel
  WhatsApp icon